23 Mart 2009 Pazartesi

Bir daha aşağı inmeyeceğim!

"(...) Anlaşılacağı üzere, yemek masası aramızdaki bütün uyuşmazlıkların, anlaşmazlıkların ve hatta bütün deliliklerimizin, ikiyüzlülüklerimizin açığa çıktığı yerdi; Cosimo'nun isyanı da masada patlak verdi. Lafı uzattığımın farkındayım, ama sebebi şu: Ağabeyimi bir daha kurulu bir sofrada görmeyeceğiz, bundan emin olabilirsiniz."

Soru: Elbette alıntıyı yaptığım kitabın ve yazarının ismini soruyorum, ama sorunun size çok kolay geleceğini hesap ederek, Cosimo'nun akılalmaz macerasını sürdüreceği ilk ikametgahının adını da istiyorum.

Duman bilmiş mi? Öyle görünüyor. Şarkısı burada.

Duman için:



Erhan Bey'e:
(Cevabı bildiniz. İlk ikametgah meselesi için harcadığınız çaba için de ayrıca teşekkür ederim. Size armağan edeceğim şarkı için epey bocaladım. Kişiye özel olmasına özen gösterdiğim armağan şarkı meselesinde söz konusu siz olunca çuvalladım. Sonra oturdum bunun nedenini düşündüm... )




Rolling Stones - Paint It Black.mp3 -


Not: İşler azalsın, sorunun cevabı kitap, yazar hakkında da uzun uzun konuşuruz.

1 yorum:

benhayattayken dedi ki...

ağaca tüneyen baron.

ama hay allah, ilk ikametgahı peki? hemen koştum baktım kitaplarıma belki küçük bir hileyle cevabı şey edebilirim diye fakat, kitaplarımın diğer yarısının olduğu evde bırakmışım cosimo'yu.

pas geçeyim bari...