27 Mart 2009 Cuma

duyuyor musun!




Cry Baby - janis joplin

7 yorum:

Günlerin Tortusu dedi ki...

Duymamak olası mı?

lusin dedi ki...

aaa, atilla bey gelmiş! ben daha buralarda oyalanırken gelmişsiniz, müzik de koydum. eh, onu duymamak gerçekten de imkansız, dinlediniz mi? hay allah çok şaşırdım şimdi. hoşgeldiniz. buraya gelen konuklara bir şarkı hediye etmek adetim var ama bir bilmeceden sonra geliyor bu şarkı. size bir bilmece uydurmam lazım şimdi. hem siz neyi dinlemekten hoşlanırsınız acaba? bunu bulmak benim görevim. bilmeceyi de şarkıyı da sonraya erteleyelim biz en iyisi. size şimdi sadece burada olduğunuz için duyduğum sevinci iletebiliyorum. çok, çok, çok fazla sevinç, kucağınıza sığmaz.

lusin dedi ki...

bir de şeyi soracağım, beni nereden buldunuz, hımm?

Günlerin Tortusu dedi ki...

Çığlığı duymamak olası değil, demek istemiştim Cuma akşamı saat 5'te.

Çığlığı bastırdı Janis Joplin'in sesi. Ne güzel!

Çok zor olmadı, sizi bulmak. Arayan bulur diyelim isterseniz ;)

Selamlar,

lusin dedi ki...

iyi ama ben çok meraklıyım. beni nereden bulduğunuzu bilmezsem bir çığlık daha atabilirim. söyleyin hadi. lütfen, kırmayın beni yahu.

lusin dedi ki...

peki, öyle olsun! şu küçücük, zavallı sitenin kısacık ömründe sizinle ilişkimiz dehşet bir çığlıkla başlamışken, ikinci bir çığlığı atmak bana da hiç tekin görünmüyor zaten. kapatalım bu bahsi:)

Günlerin Tortusu dedi ki...

Lusin Hanım,

Merakınızı hemen giderememem, Cuma saat 6 olması ile açıklanabilir sanırım. :)

Sağ tarafta vermiş olduğunuz link listesi çeşitli noktalara bağlantılar veriyor (statcounter, ya da wordpress blog yönetici sayfası gibi). Ben de sizin blogunuzu statcounter adlı programı incelerken buldum ve blogunuzu rss okuyucuma ekledim.

Ellerinize sağlık,